четвер, 16 жовтня 2014 р.

MyScript Calculator

Цей калькулятор розуміє звичайні арифметичні дії, досить велику кількість найбільш часто використовуваних математичних функцій
(тригонометричні,педнесення до степені, модуль, взяття кореня, факторіал, логарифми т.д.), а також деякі константи (число пі, експонента). Є можливість додавати дужки, працювати з відсотками, а також ставити невідому змінну в будь-яку частину виразу. 
Напевно, головною перевагою такого калькулятора є легкість роботи з великими дробовими виразами. Звичайно, все це так само використовується і на калькуляторах з пам'яттю, але погодьтеся легше і швидше, коли все в одному місці. Єдине, що може відштовхнути - погане розуміння почерку, але тут боятися цього не варто. Додаток розбирає все моментально, а навіть якщо щось визначається не так, як ви хотіли, можна просто закреслити неправильну цифру або знак і написати заново. 
Калькулятор оформлений у вигляді звичайного тетрадного листка. Після введення цифр з'являється пунктирна лінія під ними, для того, щоб було зручніше ставити дроби і знаки, а додатку було легше розбирати їх. На головному екрані є кнопки повтору і скасування, а також повної отчистки "листа". Можна поділитися обчисленнями за допомогою інших засобів.
Android Booster QR-код




Немає коментарів:

Дописати коментар